VINTERHAVEN DEN 7. FEBRUAR 2021.

Min lille bitte have er propfyldt med fugle da jeg fodre flittigt i øjeblikket hvor vinteren er ekstra hård…. Mellem alle Solsortene som der er op til 15 af når der er flest kom der en Sjagger i dag, en art jeg meget sjældent ser i selve haven, men ofte ser flyve over i store flokke. Men dagens bedste fugl spottede Laila da hun pludselig råbte Kernebider !!. Vi kunne nyde den i næsten 10 minutter mens den tømte fuglehuset for solsikker…. Der kommer også måger, Sølvmåge, Stormmåge og Hættemåge har alle været forbi …. nu venter jeg blot på den første Kaspiske Måge. Microbirding når det er hyggeligst.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kernebideren med det frygtindgydende næb indtog fuglehuset. Tåsinge den 7. februar 2021.

Endelig en Sjagger som landede i haven. Tåsinge den 7. februar 2021.