KOLD HAVNETUR PÅ LANGELAND DEN 25. JANUAR 2021.

Det blev en meget smuk dag på Langeland i dag, dog var der diset om formiddagen, men ellers dominerende en let kold vind med masser af sol. Jeg brugte det meste af min tid på Bagenkop i dag, men nåede også en lille time i Spodsbjerg inden mørket sænkede sig. En nu 4k Kaspisk Måge som har rastet længe i Bagenkop har desværre fået problemer med det venstre øje, det ser endda ud til den måske er blevet blind på øjet. Jeg havde godt lagt mærke til igennem længere tid at øjet så mærkeligt ud, men havde ikke troet det stod så dårligt til med den. Samlet så jeg 5 Kaspiske Måger i Bagenkop i dag, udover den førstnævnte 4k så blev det til yderligere en 4k fugl som var ny for mig. Der var også en meget smuk adult fugl, som ligeledes var ny for mig. Hvorimod 2 2k fugle var gamle kendinge. På trods af godt med fugle i Spodsbjerg fik jeg kun fundet en 4k, som dog heldigvis var en ny fugl.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Umiddelbart tror jeg desværre denne 4k Kaspiske Måger er ved at blive/er blevet blind på venstre øje. Bagenkop havn den 25. januar 2021. 

Endnu en 4k Kaspisk Måge, bemærk hvor sort øjet virker lidt på afstand. Bagenkop havn den 25. januar 2021.

En 2k Kaspisk Måge med en lidt sjov næbfarve fik sig en lille tår vand. Bagenkop havn den 25. januar 2021.

En 2k Kaspiske Måge leder efter fiskerester i net der er lagt til tørre. Bagenkop havn den 25. januar 2021.

Find Holger !… Kan du finde dagens 4k Kaspiske Måge ?… eller måske en jeg evt. må have overset. Spodsbjerg havn den 25. januar 2021.