HERLIG HILSEN FRA BLÅVAND – GENMELDING AF MUNK DEN 12. JANUAR 2021.

I 2016 havde jeg min sidste sæson som ringmærker om efteråret for Blåvand Fuglestation og jeg forventer ikke længere så mange af de spurvefugle jeg ringmærkede dengang fortsat er i live… og så alligevel. I dag fik jeg en genmelding tilsendt fra Zoologisk Museum som fortsat er så flinke at holde mig orienteret om fugle jeg har haft i hænderne. Den 26. oktober 2016 ringmærkede jeg 6 Munke ved Danmarks vestligste punkt og nu er en af dem blevet genmeldt fra Prag i Tjekkiet den 4. oktober 2020. Da jeg fangede og ringmærkede fuglen drejede det sig om en 1k hun. Afstanden mellem Blåvand og Prag er lige over 735 km.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Det er ikke den pågældende Munk som er blevet genmeldt, denne her ringmærkede jeg i 2014. Blåvand April 2014.

Fantastisk jeg fortsat kan høre om spurvefugle jeg fangede fra mine mange år som ringmærker for Blåvand Fuglestation. Stor tak til Zoologisk Museum for info.