NÆSTEN ÅRSDAG FOR DEN KASPISKE MÅGE MED ET BEN, RINGE SØ DEN 6. JANUAR 2021.

Vejret kunne næsten ikke være mere trist end i dag, der kom hele tiden lidt sne uden det dog blev liggende. Vinden var atter råkold og kom fra NØ… Jeg gav Laila en lille rundvisning på flere lokaliteter på Fyn uden det dog gav ret mange fugle i bogen… Da vi dyppede ud på Hvidøjet And ved Tarup-Davinde, måtte dagen bare reddes med en Kaspiske Måge. Vi tog til Ringe Sø og genfandt hurtigt den faste 3k Kaspiske Måge med et ben stående helt alene på en lille mark ved søen. Det er nu næsten præcis et år siden jeg fandt den, helt nøjagtigt var det den 8. januar 2020. I anden halvdelen af 2020 er den dog slet blevet indrapporteret af andre ornitter, men jeg har dog set den i flere omgange. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Nu har den faste Kaspiske Måge med et ben rastet i Ringe Sø et helt år… Jeg fandt den første gang den 8. januar 2020. Ringe Sø 6. januar 2021.