UDENLANDSKE AFLÆSNINGER SAMT SVÆRT BESTEMMELIGE FUGLE I SPODSBJERG DEN 2. JANUAR 2021.

Jeg brugte denne smukke dag på lidt mere mågetjek i de Langelandske havne… Bagenkop nævnes kun lige fordi jeg var forbi uden at se noget der kunne bruges eller skrives om her på bloggen…. Men Spodsbjerg havn var dog lidt mere spændende især på grund af 2 udenlandske aflæsninger af hhv. en adult Hættemåge med hollandsk ring plus en imm/ 2. vinter “Kaspisk Måge” med polsk ring. Jeg er lidt spændt på polakkernes tilbagemelding, da jeg ikke er helt tryg ved om denne fugl er en ren Kaspiske Måge… Ellers så jeg 2 1. vinter Kaspiske Måger som begge var gengangere samt en ny 1. vinter Cactus. Kirkeby`s Gull var også på plads i dag.

Aflæsning af Kaspisk Måge: P:1Z8 (usikker på bestemmelsen).

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Polsk ringmærket “Kaspisk Måge” Spodsbjerg havn den 2. januar 2021.

Polsk ringmærket “Kaspisk Måge” Spodsbjerg havn den 2. januar 2021.

Polsk ringmærket “Kaspisk Måge”. Spodsbjerg havn den 2. januar 2021.

Polsk ringmærket “Kaspisk Måge”. Spodsbjerg havn den 2. januar 2021.

Kirkeby`s Gull 1. vinter, slog atter sig folder i Spodsbjerg og er fortsat for mig en af de mest spændende måger jeg har set længe. Spodsbjerg havn den 2. januar 2021.