PERFEKT AFSLUTNING PÅ PROJEKT KASPISK MÅGE PÅ LANGELAND DEN 31. DECEMBER 2020.

Jeg kunne næsten ikke drømme om en bedre afslutning på mit Kaspisk Måge projekt end den jeg fik på årets sidste dag… Efter fantastiske dage i Jylland sammen med Laila, var fokus atter rettet mod mågerne. Vi lagde ud i Bagenkop havn som dog ikke bidrog til den perfekte afslutning da havnen var total tom for fugle…  En kombination af at alle skibe var hjemme samt nok lidt rigeligt med nytårskrudt var ikke lige det en Kaspisk Måge holder mest af.. Heldigvis var Spodsbjerg havn i hopla… Det startede dog lidt uheldigt, da en meget sandsynlig 1k Middelhavssølvmåge fløj væk inden den kunne tjekkes ordentligt. Men hvad gør det når man herefter har 8 Kaspiske Måger hvoraf de 6 var nye og blev de sidste nye fugle jeg kunne få i 2020. Fordelingen blev 2 adulte, 1 3k, 1 2k samt 4 1k (2 nye samt 2 gengangere). 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

En adult Kaspisk Måge gemmer sig lidt i baggrunden… Spodsbjerg havn den 31. december 2020.