SPODSBJERG FORTSÆTTER MED AT PRODUCERE NYE KASPISKE MÅGER DEN 28. NOVEMBER 2020.

I dag var ingen undtagelse den stod igen på måger på Langeland og til at hjælpe mig med at holde styr på dem havde jeg Laila Neermann med… Vi lagde ud i Bagenkop og her var der “Black Friday” selv om det var lørdag… molerne var tømt for måger.. Vi havde kun en 3k Kaspisk Måge (genganger fra den 10. august 2020) samt noget så usædvanligt som en død Dåhjort der var skyllet op ude på den store stenmole, det så godt nok bizart ud !… Vi forlod nok Bagenkop havn lidt for tidligt i dag, men da jeg havde været der hele dagen i går og tænkte der nok ikke kunne presses meget mere ud af det end et par gengangere senere på dagen, så gik turen mod Spodsbjerg havn hvor jeg ikke var i går. Her var der atter godt med fugle og efter lidt arkivtjek kunne jeg om aftenen bogføre 6 fugle, hvoraf de 3 var nye for 2020… alle fugle var 1k. November har været ganske produktiv med nye fugle…lige som jeg kan lide det.

Aflæsning af Kaspisk Måge i Spodsbjerg havn: (VLHK).

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

En rigtig dejlig stor aggressiv 1k Kaspiske Måge. Spodsbjerg havn den 29. november 2020.

Ved Illebølle strand rastede der en enkelt Sandløber….den 29. november 2020.