RINGMÆRKNINGSINFO OM HVID STORK PÅ TÅSINGE I MAJ 2020 DEN 25. NOVEMBER 2020.

Den 2. maj i 2020 om aftenen fik jeg via Poul Rasmussen at vide at der rastede en Hvid Stork i Noret på Tåsinge… Jeg slukkede straks for gryderne og smuttede ud og så den. Jeg fik en stak billeder af den, men opdagede først på computeren senere på aftenen at den var ringmærket. Den var ikke helt nem at aflæse, men heldigvis de data jeg kunne få ud af ringen var nok til at spore den. Den var blevet mærket som ikke flyvefærdig unge den 6. maj 2019 ved Schalkholz i Schleswig-Holstein i Tyskland. Fuglen var altså 10 måneder og 27 dage gammel. Mellem mærkestedet og Tåsinge var der der knap 119 km. 

Foto og data: Henrik Knudsen, Copyright.

Mellem mærkestedet i Tyskland og Tåsinge er der knap 119 km.

Hvid Stork, Noret, Tåsinge den 2. maj 2020.