DE KASPISKE MÅGER SPARKER RØV DEN 25. NOVEMBER 2020.

Det var en sindsyg smuk dag i dag og som forventet gav det kaspiske Måger, især Bagenkop kom atter med i kampen. Det startede dog dårligt med kun den faste 2k som dog ikke har været så fast på det seneste. Men en enlig kutter afgjorde det hele, da den rev hele 5 1k fugl ind som alle var nye for 2020. Utroligt hvordan billedet kan ændres på et split sekund. Det var klart fugle der ikke var vant til havnen, de ville helst stå længst ud på molen og var ikke specielt interesseret i at komme ind og hils på mig. Og efter en time var de fleste væk igen og sidst på eftermiddagen indså jeg at jeg heller måtte stoppe, og tog afsked med Mogens som kiggede forbi kort før jeg smuttede. Spodsbjerg havn var også helt fantastisk da jeg så hele 8 1k fugle, hvoraf de 3 var nye for sæsonen. Så samlet fik jeg set 14 fugle og af dem var de 8 nye. Men der blev også kæmpet til der ikke var mere lys at arbejde med… men det var det værd !!. 

Aflæsning af Kaspisk Måge i Spodsbjerg havn: (VLHK) og (VLHJ).

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Velkommen tilbage til Bagenkop, en af 5 nye Kaspiske Måger i den sydlige havn  i dag. Bagenkop havn 25. november 2020.

Denne 1k Kaspiske Måge havde en lidt spøjs farve på næbbet. Bagenkop den 25. november 2020.

Der blev tjekket måger lige til det sidste smukke aftenlys forsvandt. Spodsbjerg den 25. november 2020.