KUN SPODSBJERG KUNNE NOGET I DAG DEN 20. NOVEMBER 2020.

Det var en meget smuk men kølig dag på Langeland i dag…. Jeg havde ikke de store forventninger da det havde blæst voldsomt fra vestlig retning og presset meget vand ind. Bagenkop var også total mågetom på trods af to besøg i løbet af morgen… Inden jeg ville videre mod nord tjekkede jeg Kelds Nor, hvor jeg havde selskab af  Morten Müller som også var på tur i dag… Vi havde fornøjelsen af Stor Præstekrave og Sortklire som det mest interessante. Resten af dagen foregik primært i Spodsbjerg havn og da der ikke meget tid tilbage af dagen kunne jeg tælle hele 8 Kaspiske Måger, hvoraf 3 var nye fugle, de var alle i færgebassinet. Det drejede sig kun om 1k fugle.

Aflæsning af Kaspisk Måge i Spodsbjerg havn: (VLHC) og (VLHK).

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 1k. Spodsbjerg havn den 20. november 2020.

Kaspisk Måge 1k. Spodsbjerg havn den 20. november 2020.

Kaspisk Måge 1k. Sidste gang jeg så VLHK var den 14. november 2020 i Bagenkop. Spodsbjerg havn den 20. november 2020.

Kaspisk Måge 1k. Spodsbjerg havn den 20. november 2020.