TO SLØVE MÅGEDAGE I SPODSBJERG HAVN DEN 5. OG 6. NOVEMBER 2020.

Jeg har ikke lige haft så meget tid til at tjekke grundigt op på mågerne de seneste dage og mine to korte besøg i Spodsbjerg havn har heller ikke været særlig indbringende. Igår den 5. november var det kun den faste 1k Kaspiske Måge (VLCH) der var hjemme samt “min” udfordrende 1k Cactus. Og det blev ikke meget bedre idag den 6. november 2020, dog dukkede 2k Kaspisk Mågen (VLHT) op og gjorde (VLCH) selskab som selvfølgelig også var på plads. I morgen håber jeg på en mere indbringende dag.

Aflæsning af Kaspisk Måge den 5. november 2020: (VLCH).

Aflæsning af Kaspisk Måge den 6. november 2020: (VLCH) og (VLHT).

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Cactus 1k. Spodsbjerg havn den 5. november 2020.

I mangel på Kaspiske Måger nød jeg lidt de lokale og lidt afvigende Sølvmåger. Spodsbjerg havn den 6. november 2020.