TILBAGE PÅ HJEMMEBANEN DEN 4. NOVEMBER 2020.

Efter hitturen var sovet ud var jeg atter på farten, jeg kunne jo ikke svigte mit mågeprojekt. Lidt som frygtet var det dog en tynd kop te på Langeland i dag, da vinden var alt for kraftigt. Bagenkop var igen tom for måger, så jeg opgav hurtigt. I Spodsbjerg fik jeg sparket to Kaspiske Måger op som begge var gengangere hhv en 2k (VLHT) og en 1k (VLCH).

Aflæsning af Kaspisk Måge i Spodsbjerg havn: (VLHT) og (VLCH)

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

VLCH er som en loyal Cocker Spaniel, altid hjemme og glad for mit brød. Spodsbjerg havn den 4. november 2020.

VLHT er mere som en Kat den kommer og går. Spodsbjerg havn den 4. november 2020.

“Klassens frække dreng” vil skide på hvad jeg kalder den… Jeg er forsat mest stemt for en Cactus, dens stemme er fx. ikke klassisk Kaspisk. Spodsbjerg havn den 4. november 2020.