EN REGNVÅD EFTERMIDDAG I SPODSBJERG HAVN DEN 30. OKTOBER 2020.

Efter en lang dag på arbejde kunne jeg lige nå at vende Spodsbjerg Havn et par timer inden mørket ville lukke for denne regnvåde fredag. Ved ankomsten til havnen blev jeg straks mødt af den faste 1k Kaspiske Måge (VLCH) som vanen tro kom for at tigge brød. Men i farten havde jeg glemt at få brød med, så jeg havde helt dårlig samvittighed…håber den tilgiver mig….. Efter jeg havde fået sagt undskyld, spottede jeg straks den tilbagevendte 1k polak (P1R0) ude på stenmolen. Det så længe ud til at de skulle blive de eneste Kaspiske Måger denne eftermiddagen. Men kort før lukketid fik jeg øje på en 1k på den nordlige mole, hvor jeg lige har fået malet en “reklame” for min blog og meget passende var det en ny fugl… Det var en fin optakt til weekenden….

Aflæsning af Kaspisk Måge i Spodsbjerg havn: (VLCH) og (P1R0).

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Dagens nye 1k Kaspiske Måge viste vejen og vidste godt hvor den skulle stå!!. Spodsbjerg havn den 30. oktober 2020.