CIRKA 2,5 KASPISK MÅGE I SPODBJERG HAVN DEN 1. OKTOBER 2020.

Der er dage hvor man ønsker man ikke lige havde set denne måge, men man skal jo være ærlig og indrømme, at ikke alle Kaspiske Måger kan bestemmes med sikkerhed (jeg kan ihvertfald ikke) og sådan en løb jeg ind i dag. Jeg havde 2 ægte Kaspiske Måger i dag som begge var gengangere, bla. den ringmærkede (VLCH) som umiddelbart er den eneste der er tilbage af de godt 15 fugle som Kjeld og jeg fik fat på tidligere på efteråret. Og så  var der lige den her, som næsten opfyldte alle krav og som meget muligt også var en ægte Kaspisk Måge. Undervingerne som ikke kan ses på billederne var helt fine og det samme var stemmen og nærmest alt det andet også.. Tegningerne i hovedet var dog i en gråzone, så da jeg er i tvivl, lader jeg den gå… selv om den havde pyntet på den samlede liste for 2020.

Aflæsning af Kaspisk Måge i Spodsbjerg havn: (VLCH).

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Nok en lille hun denne lige ved og næsten Kaspiske Måge ?. Spodsbjerg havn den 1. oktober 2020.

Samme fugl som på det første billede. Spodsbjerg havn den 1. oktober 2020.

Kaspisk Måge 1k som er set flere gange i havnen (ikke den ringmærkede). Spodsbjerg havn den 1. oktober 2020.

“Jaws”… Langtidsstationær Vestlig Sildemåge. Spodsbjerg havn den 1. oktober 2020.