EDERFUGL MED SEJL I SPODSBJERG HAVN DEN 23. SEPTEMBER 2020.

Gennem et godt stykke tid har jeg undret mig over en Ederfugl han i Spodsbjerg havn med en form for sejl på ryggen. Jeg har bare aldrig set den særlig godt og har ikke rigtig kunnet komme på fotoafstand af den. Men i dag på en af mine mange mågeture til Spodsbjerg var den pludselig til at arbejde med. Der er de senere år meldt flere “Nordlige Ederfugle” fra Danmark, en art/underart der hedder borealis. Den er måske overset i DK, men måske alligevel ikke den mest oplagte på Langeland. Jeg har pt ikke lige helt styr på kendetegnene, men vælger lige at bringe et par billeder af dagens interessante fugl.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Ederfugl han borealis ?. Spodsbjerg den 23. september 2020.

Ederfugl han borealis ?. Spodsbjerg havn den 23. september 2020.

Ederfugl han borealis ? Spodsbjerg havn den 23. september 2020.