DEN STORE HYBRID OMGANG I SPODSBJERG DEN 5. SEPTEMBER 2020.

Efter Laila Neermann og jeg havde nydt Stepphøgen ved Baragger Nebbe (hvor vi iøvrigt også havde en juvenil Kaspiske Måge (ny fugl)) gik turen til Spodsbjerg havn, hvor mågerne skulle tjekkes igennem. Der var ikke særlig mange måger i havnen da næsten alle fiskebådene var hjemme i dag. Men det afholdte os ikke for at finde lidt spændende måger. Af Kaspiske Måger var der 4 juvenile fugle, hvoraf de 2 var nye for 2020. Mere spændende var hele 3 Cactus hybrider (Kaspisk Måge x Sølvmåge) som alle iøvrigt var juvenile/1k. Den ene var den samme som jeg så den 2. september 2020 med Kjeld da vi var oppe og ringmærke i havnen. Mens dagens 2 andre fugle var nye fugle. Den fra den 2. september samt den ene af dagens to nye fugle kaldte begge perfekt som en Kaspisk Måge skal gøre, den 3. fugl forblev tavs. De to med Kaspisk Måge stemme havde også en undervinge som godt kunne sidde på en Kaspiske Måge, dog ikke så hvid som man kunne ønske sig, men dog inden for variationen hos Kaspisk Måge. 

Aflæsninger af Kaspiske Måger i Spodsbjerg havn: P1R0.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Cactus 1. Denne fugl dukkede allerede op den 2. september 2020, dog ikke set imellemtiden. Den kaldte som en Kaspisk Måge. Spodsbjerg 5. september 2020.

Cactus 2. Denne nye hybrid kaldte også som en typisk Kaspiske Måge. Spodsbjerg den 5. september 2020.

Cactus 3. Denne fugl blev ikke hørt og havde undervinger der bedst passede på en Sølvmåge. Spodsbjerg 5. september 2020.

Midt i mellem Sølvmåger og hybrider i dag, var der fortsat helt klassiske Kaspiske Måger. Spodsbjerg den 5. september 2020.