KUN TID TIL EN HAVN I DAG DEN 3. SEPTEMBER 2020.

Jeg måtte desværre opgive at nå Bagenkop havn i dag pga. arbejde m.m… men Spodsbjerg havn blev vendt grundigt og det var igen ganske indbringende. Jeg tror i disse dage, at der er et stort gennemtræk, da alle ikke ringmærkede fugle var nye Kaspiske Måger i forhold til igår, ganske imponerende. Samlet så jeg 10 fugle, på nær den ringmærkede 2k fugl var alle juvenile fugle. Samlet fik jeg 6 nye juvenile Kaspiske Måger. Det er interessant at iagttage flere af de nye fugle, de lander ofte på sydøstmolen og flere af dem raster kun kortvarigt inden de atter smutter, for aldrig at blive set igen. Indtil nu er kun 1 af vores 15 fangne fugle her på Langeland blevet genmeldt andre steder fra (Tyskland), gad vide hvor de og alle de andre fugle opholder sig. Der er foreløbig meget små tal fra det øvrige Danmark, mens der bare bliver ved med at komme fugle til Langeland. 

Ringmærkede Kaspiske Måger i Spodsbjerg havn: P1R0, VLHT, VLHK og VLCE.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 1. vinter. Spodsbjerg havn den 3. september 2020.