BAGENKOP IGEN SLØV, MENS SPODSBJERG FORTSÆTTER DEN GODE STIL DEN 25. AUGUST 2020.

Bagenkop har tabt pusten, der er ikke rigtig gang i hverken de Kaspiske Måger eller fiskeriet… På trods af en god indsats måtte jeg i dag erkende der ikke var nogen nye fugle inde. Jeg havde i alt 6 fugle hhv. 1 3k (genganger den 8. august 2020) 1 2k (genganger den 14. juli 2020) samt 4 juvenile, hvoraf var den ene var den polske farvemærkede (P3R4). Mens Bagenkop næsten virker helt tom fortsætter Spodsbjerg de gode takter og i dag var heller ingen undtagelse. Jeg kunne glæde mig over 10 fugle hvoraf de 6 var nye, en ganske flot andel synes jeg. Fordelingen var en 2 2k (1 ny samt den ringmærkede VLHT) samt 8 juvenile, hvoraf de 5 var nye. Blandt gengangerne var de to farvemærkede (VLHK og P5B1). Der var dog klart færre måger inde i dag i forhold til i går, hvor havnen virkede mere levende. 

Foto Henrik Knudsen, Copyright.

Så bliver en Kaspiske Måge ikke meget smukkere. Spodsbjerg havn den 25. august 2020.

Der er en del variation blandt de kaspiske Måger, men de seneste to dage er der pludselig begyndt at ankomme fugle som virker meget langt frem i deres skifte mod 1. vinter. Hvor kommer de fugle mon fra ?. Spodsbjerg havn den 25. august 2020.

Bedst som jeg troede jeg havde styr på antallet af Kaspiske Måger dukkede der pludselig endnu en ny fugl op som var kommet helt ind i havnen uden jeg havde opdaget den. Spodsbjerg havn den 25. august 2020.