POSEN VAR BLEVET GODT RYSTET SIDEN I GÅR DEN 8. AUGUST 2020.

Rollerne var total byttet rundt i dag, Bagenkop var slet ikke til at kende der var kommet en masse nye fugle ind, især var der rigtig mange unge Sølvmåger i forhold til de seneste besøg. Det nye rykind gjorde sig også rigtig mærkbart blandt de Kaspiske Måger, hvor jeg samlet kom op på 9 fugle. Af de 9 fugl var ikke mindre end 5 nye fugle. Det var de juvenile som igen dominerede med 4 fugle, mens det var lidt overraskende med en 3k, da det var ved at være et stykke tid siden jeg sidst havde set en 3k. Ellers blev det til den 2k som jeg ser ret jævnligt, og blandet de juvenile jeg tidligere har registreret var den ringmærkede (V.LAH) også på plads. Vanen tro var 2k hybriden mellem Kaspiske Måge og Sølvmåge og 2k Middelhavssølvmågen igen i havnen. Spodsbjerg havn var til at starte med total tom for Kaspiske Måger og jeg var lige ved at opgive. Men efter en mindre lur i skyggen kom der en kutter ind og den trak 3 juvenile fugle med sig, hvoraf de 2 var nye. Mellem de rastende måger var der også en adult Sildemåge. Igen havde jeg den juvenile hybrid mellem Kaspiske Måge og Sølvmåge som først opholdte sig i Bagenkop inden den syntes det var bedre at være i Spodsbjerg. Så det hele endte med 6 nye fugle på en af årets varmeste dage… 33 grader!

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Dagens mest spændende Kaspiske Måge var denne 3k fugl. Bagenkop havn den 8. august 2020.

En af dagens 4 nye juvenile Kaspiske Måger i den sydlige havn. Bagenkop havn den 8. august 2020.

Juvenil Kaspisk Måge. Spodsbjerg havn den 8. august 2020.