JULI SLUTTEDE MED 2 EKSTRA JUVENILE KASPISKE MÅGER I SPODSBJERG HAVN DEN 31. JULI 2020.

Efter to forblæste dage havde vinden lagt sig godt og der var sol hele dagen over Ø-havet… Og det skulle udnyttes til at gøre en sidst kraftanstrengelse på at øge antallet af Kaspiske Måger på Langeland. Jeg lade tidligt ud i Bagenkop og så straks 3 juvenile fugle som alle var gengangere og som timerne gik måtte jeg som i går igen indse at Bagenkop havn havde tabt pusten… Middelhavsølvmågen fra den 13. juli 2020 (2k) var inde for en kort bemærkning og det samme var 2k hybriden mellem Kaspisk Måge og Sølvmåge. Men heldigvis havde Spodsbjerg havn ikke tabt pusten, her havde jeg 4 juvenile, hvoraf 2 fugle var nye. Derudover var 2k fuglen fra den 27. juli 2020 også tilbage i havnen. Juli endte altså med 102/105 forskellige juvenile i perioden 10. juli og 31. juli 2020…. Det har været en af mine største mågeoplevelser på Langeland i alle de år jeg har fulgt den Kaspiske Måge.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Det endte med 102/105 forskellige juvenile Kaspiske Måger på 3 uger på Langeland. Kaspiske Måge, Spodsbjerg havn den 31. juli 2020.