ENDNU EN TUR TIL HAVNENE PÅ LANGELAND DEN 19. JULI 2020.

Selv om de mange timer i havnene er ved at sidde lidt i knoglerne så måtte jeg bare afsted igen i dag. Det blev endnu en fin dag, da jeg så 10 juvenile Kaspiske Måger hvoraf de 6 var nye for sæsonen, mens resten var fra de forrige dage. Samlet har jeg set 46/49 juvenile i Bagenkop og Spodsbjerg tilsammen. Det er blevet til flest i Bagenkop havn med 34/37, mens det er blevet til 12 i Spodsbjerg (se forklaring til antal i blogopslag fra den 18. juli 2020). Ellers bød havnen på Middelhavssølvmåge 2k (den fra den 13. juli 2020) samt hybriden mellem Kaspisk Måge og Sølvmåge (2k), sidstenævnte har været lidt uregelmæssige på det seneste. Ups glemmer helt jeg havde den ene af de to 2k Kaspiske Måger jeg fandt den 14. juli 2020. (den kraftige fugl). Spodsbjerg havn havde som i går ikke rigtig noget at byde på. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Denne polske juvenile Kaspiske Måge (P:PY5) rastede for anden dag i havnen. Bagenkop havn den 19. juli 2020.

Variationen er stor hos de juvenile Kaspiske Måger… Her et meget mørkere eksemplar i forhold til den ringmærkede. Bagenkop havn den 19. juli 2020.

Middelhavssølvmåge 2k. Sammen med årets mange juvenile Kaspiske Måger er hele 7 forskellige Middelhavssølvmåger med til at gøre denne sæson meget anderledes end de andre år hvor jeg har fulgt mågerne intenst. Bagenkop havn den 19. juli 2020.