STØRSTE OG BEDSTE JULI DAG MED KASPISKE MÅGER PÅ LANGELAND DEN 15. JULI 2020.

Jeg kan lige så godt springe direkte ud i det….. FUCK DET VAR FEDT. Lidt over middag ankom jeg til Bagenkop havn, hvor den stod på mågetjek de næste 5 timer.. og det var ganske indbringende, det blev til hele 8 Kaspiske Måger. Lynhurtigt fandt jeg de 2 2k fugle jeg fandt i går. Et par timer senere kom der hele 6 nye fugle ind hhv. 4 juvenile, 1 2k og 1 3k. Jeg fik også aflæst ganske mange måger i havnen og helt utroligt var den polske Sølvmåge tilbage igen efter en afstikker til Spodsbjerg havn for nogle dage siden. Desuden genfandt jeg også den 2k Middelhavssølvmåge som jeg fandt den 13. juli 2020.  Jeg havde svært ved at få armene ned og det var uden de store forventninger jeg kørte til Spodsbjerg havn for at afslutte min mågedag… Men jeg blev taget med storm, på den nordlige mole stod der 3 juvenile Kaspiske Måger og for det ikke skal være løgn var 2 af dem farvemærket med polske ringe. Samtidig kunne jeg se yderligere en juvenile Kaspisk Måge stå i den sydlige del af havnen. Alle Spodsbjerg fuglene var nye i forhold til i går… det må vælte ind med dem disse dage. Samlet fik jeg set 12 fugle i dag, hvoraf de 10 var helt nye for sæsonen. Jeg har aldrig haft så stor en julidag før, det overgik alle mine forventninger. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

En af dagens 4 nye juvenile Kaspiske Måger i Bagenkop havn den 15. juli 2020.

Denne 2k Kaspiske Måge fandt jeg i går… og den kunne forsat nydes i dag.

Dagens første aflæsning (P:PR7) af en polsk juvenil Kaspiske Måge i Spodsbjerg havn var en fugl med relative mørke undervinger.

Næste aflæsning (P:AC9) af en juvenil polsk Kaspiske Måge i Spodsbjerg havn, var en fugl med mere karakteristiske undervinger. Nu ser jeg frem til at høre om det er et par søskende, hvilket jeg dog tvivler på da de havde forskellige numre.