HAVNERUNDFART PÅ LANGELAND DEN 3. JULI 2020.

Efter nogle lange arbejdsdage var der plads til en skøn fridag som selvfølgelig blev brugt på at tjekke Bagenkop og Spodsbjerg havn… Begge steder var der ok med måger… En af de første måger jeg får øje på i Bagenkop er en farvemærket Sølvmåge fra Polen… 43P1.. Den aflæste jeg også tidligere på foråret den 10 maj 2020, så lige knap 2 måneder senere var den atter inde. Spodsbjerg havn bød ikke på nogen aflæsninger, men to Sildemåger kom ind sammen med en kutter… så de gode tendenser med denne art i havnene forsætter.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Knap 2 måneder efter jeg fandt den første gang var denne farvmærkede polske Sølvmåge tilbage i Bagenkop havn.

En af dagens to Sildemåger i Spodsbjerg havn… I forhold til den Sildemåge jeg så i Ringe Sø igår den 2. juli var denne her fugl mere kraftig farvet på næbbet også selv om lyset var skarpere i dag.