GODE TIMER I SELSKAB MED MIDDELHAVSSØLVMÅGEN I BAGENKOP HAVN DEN 12. JUNI 2020.

Inden jeg kommer til dagens oplevelse bliver jeg nød til at tage “bladet fra munden”… Igen oplever jeg et af mine billeder bliver brugt på en anden hjemmeside om fugle på Fyn på trods af Copyright. Udover denne frækhed kommer billedet op i et format som ødelægger billedet totalt, og derved total ændre det arbejde jeg har lagt i billedet. Jeg er super træt af den arrogance samt misbrug… Jeg bruger i 100vis af timer i havnene på Langeland for at finde ud af de forskellige arters optræden. Det gør jeg fordi jeg synes det er spændende og ingen andre har gjort det før…. jeg gør det hverken for private hjemmesider eller DOF-basen`s skyld, så for allersidste gang hold nu “nallerne” væk !!!.

Endnu engang havde jeg fornøjelsen af den 2k Middelhavssølvmåge som har rastet i området siden den 31. maj… Fuglen er heldigvis ikke sky, men selvfølgelig opmærksom og forsigtig som de fleste måger jo er… Men med tålmodighed kan man komme tæt på den og tjekke de forskellige fjergrupper. Det er med at benytte denne unikke lejlighed, da der ikke er mange langtidsstationære Middelhavssølvmåger i havnene på Langeland. Ellers så jeg hybriden mellem Kaspisk Måge og Sølvmåge igen samt endnu en Sildemåge i havnen. Iøvrigt er alle de Sildemåger jeg har set på det seneste i havnene på Langeland alle adulte fugle.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Mågerne og jeg beder en sidste gang om ikke at hente mine billeder ulovligt… Det er nemt selv at køre i havnen og fotografere mågerne, så vis lidt respekt.

Kaspisk Måge x Sølvmåge hybrid.