PÅ JAGT EFTER MIDDELHAVSSØLVMÅGE, BAGENKOP DEN 10. JUNI 2020.

Efter flere besøg i havnen i Bagenkop uden noget særligt var 2k Middelhavssølvmågen fra den 31. maj til 1. juni atter inde i havnen. Det var helt perfekt, da jeg havde Laila Neermann med som havde “bestilt” en Middelhavssølvmåge, da hun manglede den på sin DK-liste. Heldigvis var den utrolig samarbejdsvillig og kom vildt tæt på så vi kunne se de forskellige kendetegn sammen. Selv var jeg lidt overrasket over hvor svær den var at genkende i forhold til da jeg fandt den 31. maj… Det var et noget andet lys i dag og længe troede jeg faktisk godt det kunne ha` været en ny fugl…. Men så er det godt med det stort fotoarkiv med over 10.000 mågebilleder. Blandt de andre måger var hybriden mellem Kaspisk Måge og Sølvmåge også inde igen…. En tur rundt på resten af Sydlangeland gav ikke flere måger, men til gengæld blev vi belønnet med en syngende Turteldue i Østerskov, den første jeg har på langeland i mands minde.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Efter 9 dages fravær var den atter inde…

En super glad Laila Neermann ser sin første Middelhavssølvmåge i DK…. Stort tillykke.

Lidt dragtstudier til den nysgerrige…

Køn !… well alt er relativt.

For fuld speed i jagten på mad.