ADULT SORTHOVEDET MÅGE MIDT UDE PÅ BØHLANDET…ESKILDSTRUP DEN 7. JUNI 2020.

Min gamle Mor som var med i bilen samt beborene i de tre huse langs vejen havde nær fået et chok, da jeg pludselig spottede en smuk adult Sorthovedet Måge flyve rundt med 15 Hættemåger henover en mark.. Jeg gav et brøl fra mig og så var bilen i backgear med 100 km i timen… da jeg pludselig skulle indhente den flyvende Sorthovedet Måge. Fuglen blev indhentet og jeg fik lidt dokumentationsfotos i kassen. Fuglen fou. i godt 15 minutter inden den pludselig fløj i retning af Ravnholt skovene. Det var en rigtig fin mågedag i det Midtfynske, hvor Ringe Sø bød på begge de to faste 2k Kaspiske Måger, min første juni observation af dem.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Det meste af tiden var fuglen på nogen afstand… Men selv min Mor kunne finde den da hun var kommet sig over chokket…