ENDNU ET TJEK AF BAGENKOP HAVN DEN 1. JUNI 2020.

Jeg kunne selvfølgelig ikke styre min lyst til endnu en omgang måger… Jeg ville ned og se om jeg kunne genfinde Middelhavssølvmågen fra i går, så jeg kunne blive klogere og bedre til denne art. Heldigvis var den på plads, og jeg brugte en 3-4 timer på at gennemtjekke den, da det ikke er særlig tit denne art opholder sig i havnen. Det blev ikke til nogen Kaspiske Måger i dag udover hybriden som igen var inde hele dagen. En adult Sildemåge blev det også til inden jeg stoppede dagens “lektier” i havnen.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

At Middelhavssølvmågen kunne genfindes i dag, betød den gik hen og blev første juni fund for Langeland og Fyn nogensinde.

Bemærk de meget mørke undervinger. Middelhavssølvmåge 2k, Bagenkop havn den 1. juni 2020.