NY MIDDELHAVSSØLVMÅGE I BAGENKOP HAVN DEN 31. MAJ 2020.

En hel vinteren og næsten et afsluttet forår, og så begynder der at dukke Middelhavssølvmåger op i Bagenkop havn. I dag opdagede jeg en 2k fugl, min første tanke var Middelhavssølvmåge, men så begyndte tvivlen at presse sig på.. nåede at blive helt usikker på hvad det overhovedet var for en art… Men så er det godt at have en ven man kan “ringe” til. Jeg fik fat i Hans Larsson som altid har været en stor hjælp for mig med de svære måger, han er en ren facitliste. Han skar hurtigt igennem og skrev i mailen en fin 2k Middelhavssølvmåge. Det blev altså så den anden Middelhavssølvmåge på få dage og samtidig blot den anden jeg ser på Langeland i år… Mærkeligt de pludselig dukker op på den måde. Jeg skal dog ikke klage, da det er en meget lærerig proces med denne arter, som jeg synes er en udfordring for mig hver gang. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Middelhavssølvmåge 2k i selskab med en 2k Sølvmåge. Kan næsten minde om en langbenet i Svartbag. Næbbet var påfaldende kraftigt i forhold Sølvmågerne.