HAVDE JEG VÆRET LISTE-FREAK…. SÅ HAVDE DET VÆRET EN GOD DAG DEN 28. APRIL 2020.

Jeg har ikke nogen fuglelister, men er altid klar over om jeg har set arten før i mit område…. På trods af en rigtig lang arbejdsdag, så fik jeg to fine fugle i dag. En kaffepause ved Nymarkskolen`s fodboldbane gav en rastende Ringdrossel. Heldigvis havde jeg kikkerten med, selv om det næsten ikke var nødvendigt… den kunne nydes på 3 meters afstand… godt jeg ikke havde kameraet med !!!!.. Det var den første jeg ser i Svendborg kommune. Efter fyraften måtte jeg lige en tur ned og se den nye art for Langeland i Nørreballe Nor, hvor der var blevet fundet en Halsbåndstroldand han. Fuglen sås rigtig godt i skop og var den første jeg ser uden for Jylland samt den første i mange år. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Den her Ringdrossel ringmærkede jeg ved Blåvand i april 2014… så et arkivfoto.