NUMMER 92, 93 OG 94 BAGENKOP HAVN DEN 23. APRIL 2020.

Efter en hel dag uden måger i det jyske, havde jeg lidt abstinenser og tog en tur til Bagenkop havn… På trods af et lidt beskedent antal måger i havnen i dag, så forsatte influxet af 2k Kaspiske Måger. Det blev til 3 nye fugle, mens jeg så ikke en eneste af de 2k fugle jeg tidligere har registreret i havnen her i april. Denne store udveksling må betyde, at der er utrolig mange 2k rundt omkring Langelands sydspids i øjeblikket. Eneste genganger blandt de Kaspiske Måger var “Store” som jo mere eller mindre har boet i havnen siden november 2018. Det blev også til to hybridtyper af Kaspiske Måge, den ene en 2k var genganger, mens en 3k var en ny fugl. Viking Mågen var atter på plads efter jeg ellers ikke havde set den et lille stykke tid. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 2k.

En anden 2k Kaspisk Måge.

Hybridtype 3k af Kaspisk Måge x Sølvmåge.