LARUS SP. TRÆKKENDE VED BAGENKOP DEN 11. MARTS 2020.

Mens jeg stod og kiggede lidt træk ved Bagenkop den 11. marts 2020 kom denne måge trækkende… Den så ret spændende ud, så jeg valgte at skyde lidt billeder af, da jeg kunne se den sandsynligvis hurtigt ville forsvinde. Det hele varede også blot ca. 30 sekunder, så var den forsvundet og jeg så den aldrig mere. Mit indtryk af den fik jeg primært igennem kameraret. Har man en kommentar er man velkommen til at skrive til mig.

OPFØLGNING PÅ  OPSLAG:  FØRST TAK TIL ALLE FOR INPUT. MED VILJE SKREV JEG IKKE HVAD JEG SELV TÆNKTE OMKRING ID I FØRSTE OMGANG, DA JEG IKKE VILLE PÅVIRKE ANDRES TANKER.  MINE EGNE TANKER GIK PÅ EN 3K KASPISK MÅGE, SANDSYNLIGVIS EN HUN, DA DEN VIRKEDE MEGET LILLE I FELTEN, NÆSTEN HELT STORMMÅGE INDTRYK. JEG VAR DOG IKKE GLAD FOR AT HALEBÅNDET SÅ LIDT SVAGT UD, SAMT AT DER VAR LIDT MARKERINGER I OVERGUMPEN. UNDERVINGEN VAR OGSÅ PÆNT MØRK FOR EN 3K. DET HELE ER DOG IKKE UDEN FOR VARIATIONEN HOS KASPISK MÅGE. SÅDANNE FUGLE KAN MÅSKE HAVE SØLVMÅGEGENER I SIG, DET VIL ALTID VÆRE SVÆRT AT UDELUKKE MED DEN NUVÆRENDE VIDEN. NOGET OVERRASKENDE ER DET DEN FØRSTE NYE KASPISKE MÅGE JEG SER PÅ LANGELAND SIDEN JEG HAVDE EN DEN 3. FEBRUAR 2020.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.