VINTER VS FORÅR DEN 4. MARTS 2020

Marts er en skøn periode, vinterfuglene begynder aftage, mens forårets fugle banker på døren…. Igår den 3. marts havde jeg 27 rastende Silkehaler ved Haastrup. Mens jeg i dag den 4. marts så og hørte trækkende Tornirisker og Hvide Vipstjerter m.m ved Hou Nordstrand…. dejlige kontraster.  Ved Tranekær sås og hørtes 4-6 Traner, som alle lignede nogen der gerne ville yngle i området. Lunkebugtens overvintrende Hvidklire holder forsat ud i godt selskab med 36 Rødben… Farvel vinter og goddag forår. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Selv om det ikke har væltet med Silkehaler på min vej denne vinter, så må de 27 ved Haastrup den 3. marts 2020 godt være de sidste i denne omgang… Nu gælder det foråret.

Tranerne er tilbage…. Nej nu er de her hele året rundt !. Bemærk hvordan den ene fugl (se “Steppevibe nakken”) sniger sig væk… Tranekær den 4. marts 2020.