MIDTFYN IGEN IGEN… KASPISK MÅGE MELLEM KVÆRNDRUP OG GULTVED DEN 29. FEBRUAR 2020.

Vanen tro med alt for høj fart var jeg på vej til Ringe, da jeg ud af øjenkrogen ser 7 Måger stå på en mark mellem Kværndrup og Gultved… jeg når lige at tænke den ene lignede sgu da en Kaspisk Måge… Backgearet bliver sat i omdrejninger…. 100 meter i rekordfart… Og ganske rigtig her stod sørme en 2k eller evt. en retarded 3k Kaspisk Måge. Fuglen rastede kun kortvarigt inden den forsvandt ind over nogle marker i retning af det gamle mejeri i Kværndrup. Utroligt så heldig jeg har været med Mågerne på Midtfyn siden starten af januar i år, hvor det nu er blevet til 5 Kaspiske Måger samt 1 Middelhavssølvmåge…. det er lige før det er bedre end Bagenkop havn !.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspiske Måge 2k eller retarded 3k mellem Kværndrup og Gultved.