HAVNENS MEST TROFASTE KASPISKE MÅGE – “STORE” FRA DEN 26. NOVEMBER 2018 TIL DEN 3. FEBRUAR 2020.

Ikke siden den faste Kaspiske Måge fra Ukraine “Smukke Laila” (okt. 2012- dec. 2019) som dog er forsvundet nu, har jeg haft en så “trofast” fugl i havnen som “Store”. En fugl der virkelig har indtaget havnen og gjort den til sin hjemmebane. Den har kaldt som jeg aldrig før har oplevet en Kaspiske Måge gøre. Været total aggressiv fra dag et og taget mange kampe, hvilket selv Svartbagene har fået at føle. Jeg ved ikke om det alderen eller dens livserfaring der gør det, men den er begyndt at opføre sig anderledes lidt mere afdæmpet og overvejende, faktisk oplevede jeg det samme med fuglen fra Ukraine da den blev ældre. Måske hænger det sammen med at jo ældre fuglene bliver jo bedre er de til at finde mad og derfor ikke kaster sig ud i alle mulige og umulige kampe. Her følger en mindre fotokavalkade fra den seneste uge af den, hvor den er i sin anden vinterdragt, den dragt hvor jeg personligt synes arten er smukkest.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.