NOGLE GØR MERE INDTRYK END ANDRE…. DEN 3. JANUAR 2020.

Jeg fik i dag kigget næsten 10 års fotomateriale igennem af Kaspiske Måge fra Langeland, da det næsten ikke var vejr til andet her i Øhavet, hvor den stod på regn, dis og blæst. En lang rejse med utrolige gode minder og oplevelser…alt fra opture til nedture… især nedture når jeg ikke kunne bestemme fuglene, men heldigvis går det i den rigtige retning selv om der altid vil være fugle jeg ikke kan bestemme. 

Da jeg nåede frem til mine fotos fra vinteren 2013/2014 dukkede der en lidt trist oplevelse op, ikke fordi det var en fugl der var svær at bestemme, den var nu ganske nem, det drejede sig om en 1. vinter fra Spodsbjerg havn. Denne fugl var af en eller anden grund kommet til skade og kunne desværre ikke flyve mere.. jeg fulgte den gennem et stykke tid og til sidst gik den ikke længere. Nogle begraver Undulaten i haven når den dør… jeg har begravet en Kaspisk Måge i min have.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Her ses den på sin sidste dag den 23. december 2013, hvor den nyder sine sidste solstråler.

Jeg har af en eller anden grund altid holdt meget af disse to billeder selv om der er en lidt trist historie bagved.