GOD AFLÆSNINGSDAG I HAVNENE PÅ LANGLAND…. OG SÅ LIGE EN NR. 51 DEN 22. NOVEMBER 2019.

Havde det som en Mick Tyson hvor man havde taget lykkepillerne fra ham dagen før kampen… nu skulle mågerne have en over nakken… big time indsats… Første lange stop blev Bagenkop havn…. Her havde Svartbagene overtaget billedet totalt…. næsten ingen Sølvmåger og slet ingen Kaspiske Måger… det lignede en kamp der ville gå over alle 10 runder…. Jeg var lige ved at tabe med jeg sled mig igennem de 10 runder og fik presset de 2 faste 2k Kaspiske Måger ud af det… Men til gengæld var det muligt at aflæse hele 10 Svartbage…ikke dårligt… 8 var med sort ring og 2 var med gul ring… Sidst på eftermiddagen ankom jeg til Spodsbjerg havn og fik straks aflæst yderligere 2 Svartbage med sort ring og nåede derved op på 12 aflæsninger i dag… Ret hurtigt genfandt jeg den unge 1k Kaspiske Måge som jeg fandt den 17. november 2019… I det sidste lys stod valget mellem og køre hjemme og drikke kaffe med min gamle Mor eller tjekke de 10 Sølvmåger der stod længst væk i lystbådehavnen… Mågerne vandt…. og i dag var det et godt valg for her stod den 51. Kaspiske Måge i form af en 2k som jeg ser på Langeland i år….PS: jeg nåede kaffen med lidt forsinkelse… man er vel en god søn.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

En smuk JZP36 var i Bagenkop havn hele dagen. Blandt de aflæste var der også en JZU24 i Bagenkop havn , mens jeg fandt JZU23 i Spodsbjerg havn… fugle fra samme kuld ?…. det rene “Sporløs”.

“Killer blik”….  Svartbagene styrede Bagenkop havn med hård hånd i dag.

Den unge 1k Kaspiske Måge fra den 17. november 2019 i Spodsbjerg havn var forsat på plads i dag den 22. november 2019.

Nogen dage må man bare gå alle 10 runder før man har heldet med sig… Min 51. Kaspiske Måge en 2k fugl blev fundet i sidste øjeblik… Spodsbjerg havn den 22. november 2019.