FARVEL TIL FANØ OG FUGLE- OG NATURAVISEN DEN 4. NOVEMBER 2019.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Som en anden trækfugl er det desværre ved at være tid til tage afsted… Det er min sidste uge på Fanø og for Fanø Fuglestation i denne omgang.. Derfor når jeg heller ikke flere ugeaviser, men takker fordi I har haft lyst til at følge med… Håber jeg måske igen kan vende tilbage på et tidspunkt… En stor tak til alle jeg har mødt på denne skønne Ø og som jeg er kommet til at holde rigtig meget af… Normalt ville jeg ha´ skrevet ingen nævnt ingen glemt… Men særligt vil jeg savne Christian Fisher, Trunte og Tea som har besøgt mig næsten dagligt ude på Hønen og været med til at holde humøret oppe når jeg brokkede over vejret… Christian lærte mig et nyt begreb der hedder “tørregn”… så bliver man “aldrig våd” også selv om det regner… den har jeg taget til mig… Takkes skal også Randi og Torben, Joachim og Christina, Gustav, Michael og Susanne, Elene, Pernille, Morten, Laila, Peter, Rasmus, Marco, Sylvester, Svend, Jens og Ditte, Hanne og William for gode snakke og socialt samvær.

En særlig tak går til Søren Brinch og Kim Fisher som gav mig chancen for at arbejde for deres store livsdrøm Fanø Fuglestation…