TILBAGE PÅ LANGELAND DEN 29. APRIL 2019.

Efter flere dage i det jyske samt på Fyn, trængte jeg til en tur til Langeland… Jeg forsøgte mig med lidt morgenlyt uden de store overraskelser, var dog ved at blive fløjet ned af en Lærkefalk ved Drejet syd for Spodsbjerg… Ved Påø stod to morgenfriske Sølvhejre og fiskede ude på engen…Da jeg ankom til Sydspidsen var det endnu temmelig overskyet og gråt vejr, men på trods af det lidt tunge vejr var der en Sort Glente på vingerne… den trak lidt senere målbevidst mod NØ. Pludselig mens jeg stod og snakkede med Hans Rytter som gik og ringmærkede denne morgen i Gulstav dukkede der hele 11 Hvide Storke op… de kredsede lige henover os og mosen.. Morgenturen bød også på Havørn, Rød Glente samt min første Gøg i år….. Skønt at være hjemme igen.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

“To gamle hejrer ” får en snak… Sølvhejre, Påø den 29. april 2019.

Sort vejr til Sort Glente… solen var endnu ikke brudt igennem.

Dagens skønne overraskelse var 11 Hvide Storke som kom henover Gulstav mose… her ses 5.5 stork.

Til at starte med var de Hvide Storke ganske nær….

Og det er ganske sandt… Storken kommer med de små uglebørn… Natugleunge varmer sig hos sin mor.

Langelandsturen sluttede med et besøg i havnen, hvor de 2 langtidsstationære Kaspiske Måger fra nov. og dec. 2018 forsat var på plads.