“TARGETART”…… RINGDROSSEL, BLÅVAND DEN 27. APRIL 2019.

En af de arter jeg glæder mig til hvert år er Ringdrossel.. men i dette forår har jeg haft lidt svært ved at finde den… Jeg troede jeg nemt skulle kunne finde den på min arbejdstur/fornøjelsestur til Blåvand… men her på sidste dagen af mit ophold havde jeg forsat ikke fundet nogen… Artens forekomst på Hukket svinger meget om foråret, men en sidste tur i mosen gav endelig resultat da jeg hørte deres umiskendelige stemme “tjok tjok” fra en busk ved det brune militærtårn… hele 7 fugle røg pludselig ud og forsvandt videre ud i mosen… Perfekt afslutning på en god tur til det Sydvestjyske….

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Altid godt at have en “livline” og kunne spørge en ven om hvor man kan finde nogle Ringdrosler i Blåvand… jeg var ikke i tvivl om hvilken retning jeg skulle gå….

Endelig kom årets første Ringdrossel i notesbogen.