MÅGETUR TIL LANGLAND DEN 15. APRIL 2019.

Det var atter blevet tid til lidt mågetjek i Bagenkop og Spodsbjerg havn… Vanen tro var der flest måger i Bagenkop… Jeg opdagede hurtigt en 3k fugl som jeg antog var en ny fugl, men næbdejtaler afslørede det var den samme fugl som jeg fandt den 7. april. Den var forsat forsigtig og ville heller ikke denne gang ikke rigtig gå på brød… nye og relative nye fugle i havnen har bare en anden opførelse end de faste fugle… Nå men mens jeg stod og kiggede på den fangede en anden fugl min opmærksomhed… En 1. vinter som mest pga af jizz og lidt mørke undervinger fik mig til at tøve og tænke lidt på en mulig hybrid… Det er ikke alle fugle der bare lige passer ind i bogen, men lidt kommentar fra andre mågefreaks fik mig til at acceptere den og herved var individ nummer 35 i 2019 en realitet på Langeland… De 2 faste Kaspiske Måge fra 2018 var selvfølgelig også på plads og det samme var “Gråmågen Ritha”…

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Denne Kaspisk Måge fandt jeg den 7. april og den var forsat på på plads her den 15. april 2019.

Smukke og mystiske “Ritha”. Bagenkop havn den 15. april 2019.

Ny 2k fugl i Bagenkop havn… En lidt “bøvlet” fugl.

På billedet her, er der umiddelbart ikke noget der der taler imod en ren Kaspisk Måge…

Undervingerne er i den mørke ende for en klassisk Kaspisk Måge.

I Spodsbjerg blev det ikke nemmere.. En Sølvmåge type med mørkt øje..  kunne være en ren Sølvmåge, men at udelukke en eller anden for for hybrid er nok ikke muligt… 

Meget delikat “Sølvmåge” med rundt hoved og mørkt øje.. Spodsbjerg den 15. april 2019.

Svagt sort bånd på p5… Spodsbjerg den 15. april 2019.