HELT NYE MULIGHEDER – ZEISS VICTORY HARPIA 95 MM. DEN 5. MARTS 2019.

Der er rigtig gode dage og så er der bare de her dage hvor solen bare skinner lidt ekstra… Zeiss Birding DK har netop givet mig en fantastisk mulighed for gøre mit fugleforår endnu mere spændende… Jeg skal de næste 3 måneder afprøve deres nye super lysstærke teleskop Victory Harpia 95 mm med hele 23-70 x forstørrelse… Jeg har på fornemmelsen der venter nogle enestående muligheder for at kunne optimere sin birding og bestemme flere fugle end det tidligere har været muligt…Jeg er allerede begyndt at drømme om at finde min første trækkende Kongeederfugl ved Dovns Klint eller aflæse en ringmærket Stor Sorthovedet Måge længst ude på molen i Bagenkop havn…. Jeg glæder mig helt vildt !!!.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Det første indtryk af Zeiss Victory Harpia er klasse og et utrolig smukt velformet teleskop.

Med dette nye teleskop har jeg forventninger om at kunne bestemme endnu flere fugle end jeg tidligere har kunnet… med en forstørrelse helt op til 70 x burde det være muligt at hæve niveauet til nye højder.