MERE HYBRIDSNAK – “CACTUS” BAGENKOP DEN 19. FEBRUAR 2019.

Hvad sker der… er jeg blevet “hybridbirder”…. ikke meget superhelt over den titel.. Mågerne udfordrer mig maximalt med fugle jeg ikke kan blive klog på (læs bestemme). De seneste dage har jeg haft fugle der minder om hybrider mellem Kaspisk Måge og Sølvmåge (cactus) og i dag den 19. februar 2019 på den daglige tur til Bagenkop havn dukkede der endnu en op. Fuglen mindede i jizz og langt hen af vejen om en Kaspisk Måge… men så alligevel ikke. Rygtegningen, så mere Sølvmågeagttig ud, næbbet virkede groft selv for en stor han af Kaspisk Måge og dagens fugl var faktisk ikke specielt stor. Undervingerne kunne få en til at overveje om det kunne være en Middelhavssølvmåge… 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

På mange måder også Middelhavssølvmåge over den…

Bemærk de mørke undervinger… som selv overgår den mørkeste undervinge hos Kaspisk Måge.

Meget sort og bredt halebånd.

I takt med at Kaspisk Måge breder sig mod vest, vil vi helt sikkert se flere af den slags i Bagenkop havn…… “Welcome To The Jungel… Axl”