SMUK DAG PÅ DET SYDLIGE LANGELAND DEN 30. JANUAR 2019.

Det smukke vejr lokkede og bilen kendte vejen… turen gik atter til Bagenkop… Havnen bød på lidt af det samme som i går, så jeg håber snart der kommer lidt friske fugle ind… så for en gangs skyld blev det kun til nogle få timer… inden jeg sluttede dagen af i Tryggelev nor med Sølvhejre, Vandrefalk 2k, Havørn, Engpiber 50 (overraskende stor flok om vinteren) og masser af Dykænder…. På vejen hjem blev en større flok gæs ved Heden gennemgået og mest “spændende” var en Indisk Gås…

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Hættemågerne “dansede” smukt i deres søgen efter føde.

Efter et bad rejste denne Kaspiske Måge sig og rystede vingerne…. hele jizzet lignede en Toppet Lappedykker pga. den lange hals og bevægelsen.

Dykænderne fik luftet vingerne i Tryggelev Nor…. Først af en 2k Vandrefalk og kort efter af denne Havørn som jeg formoder er i sin 3. dragt…. Undervingen minder lidt om en Steppeørn