MÅGEKURSUS BAGENKOP HAVN DEN 5. DECEMBER 2018.

I dag afholdte jeg mit første mågekursus i Bagenkop havn og min gode ven Søren Brinch var frisk på at være testperson…. Vi havde nogle herlige timer, hvor vi især havde fokus på Kaspisk Måge… Vi fik snakket kendetegn og stemmer og Søren var en god elev, som kom med rigtig god feedback… Så skulle man have lyst til at få styr på mågerne og deres mange og varierende dragter… så send mig en mail.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Vi kom det hele igennem, udover kendetegn og stemmer…så vi sluttede dagen af med jizz og silhuet bestemmelse af de Kaspiske Måger i det sidste lys… Her ses en ad. vinter Kaspiske Måge.

Det vel afsatte halebånd på en 1k Kaspisk Måge ses også tydeligt “kort før lukketid”

Min første “elev” Søren Brinch…. på Mågekursus i Bagenkop havn den 5. december 2018.