FALKEOPVISNING VED PÆLEBJERG PÅ FANØ…..AFTENFALK VS LÆRKEFALK DEN 4. SEPTEMBER 2018.

Østenvind kan altid få smilet frem på læberne og her på Fanø havde vi savnet den vindretning et stykke tid… men de seneste to dage har vi fået vind fra Ø og virkningen er heller ikke udeblevet, de seneste dag har vi set relativ mange rovfugle efter Vestdanske forhold. Og med den vindretning dukker der nogen gange mere fåtallige arter op…I går så vi vores første Steppehøg og Aftenfalk. Desværre nåede jeg ikke Aftenfalken, men heldigvis var den atter på plads i dag. Sidst på eftermiddagen kunne man nyde den sammen med en Lærkefalk, hvor fuglene lå side ved side og fangede Guldsmede.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

1K Aftenfalk giver et lyst indtryk…..

1k Aftenfalk, Pælebjerg, Fanø den 4. september 2018.

1K Lærkefalk er mere gylden på undersiden og langvinget end Aftenfalk. Pælebjerg, Fanø den 4. september 2018.