GENSYN MED UNGERNE AF HVIDBRYSTET PRÆSTEKRAVE…..FANØ DEN 9. AUGUST 2018

Blev så glad i dag, da jeg sammen med Søren Brinch kunne se, at det sene kuld af Hvidbrystet Præstekrave forsat var i live her på stranden ved Fanø. Begge unger var vokset utrolig meget siden jeg så dem første gang den 29. juli 2018, de var nu begyndt at ligne Præstekraver. Jeg havde ikke troet de skulle klare den med den trafik af biler og løse hunde der er på stranden, nu håber jeg bare ikke stormvejret i morgen bringer alt for meget vand ind og evt. bringer de små unger i fare. De var allerede blevet meget mere selvstændige og den voksne virkede heller ikke længere så ængstelig… så med held klare de den.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Den ene unge lå lige lidt i læ for den varme sommersol.

Som “fuglefar” bliver man altid lidt nervøs når ungerne “leger” ude på vejen… Bemærk bilsporet i den fugtige strand…