SOLNEDGANG OG RAVLYS VED BLÅVAND

Som modspil til den smukke morgen jeg havde i dag den 1. august på Hønen på Fanø, fik jeg lyst til at vise lidt aftenstemninger og denne gang er der også et par fugle på. Billederne er fra mine gamle “hjemmebane” Blåvand hvor jeg har set på fugle siden 1984 og tilbragt mange år på Blåvand Fuglestation. Her kan man se Danmarks vestligste solnedgange, håber I kan fornemme den gode aftenstemning og min store kærlighed til Blåvand.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Blåvand Fyr er for mig det smukkeste Fyrtårn i Danmark, jeg har nydt den skarpe lyskegle der gik gennem mit vindue på vest værelset når man ikke lige kunne falde i søvn eller vågnede ud på natten… Her har jeg dog fanget Fyret før det blev tændt i smukt ravlys.

En Sandløber arbejder med at få lidt ud af en Knivmusling kort før dagen slutter.

Taget efter en dag med regnvejr, men som sluttede smukt lige inden solen gik ned.

Stor Præstekrave står midt i et “ravhav”

Solnedgang med 3 farver på Hukket.