NÅR SELV EN HAVØRN SER LILLE UD !

Jeg kan i øjeblikket nyde et af Danmarks smukkeste steder Fanø. Sønderho går lige i sjælen med al sin hygge og romantik, men solopgangene på Hønen er bare helt fantastiske. Næsten dagligt ser jeg Havørne fra min klittop, når de er på vej ud til de store sandbanker for at æde af de mange ådsler der ligger derude, især Sæl står på menukortet.  I går sad 3 fugle skulder ved skulder, men i dag kunne hele 5 fugle nydes. Det mest utrolig er bare, hvor lille en fugl med et vingefang på over 2 meter ser ud, når den flyver stille og roligt ude over de store vadeflader, mens vadefuglene skræmmes op og minder og myggesværme…

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Morgenfrisk Havørn på vej ud til sin morgenmad, klokken er blot 05.30… Den fylder ikke meget i det store vadehav… i baggrunden ses Ribe Domkirke.