SOMMERFUGLE PÅ TÅSINGE JULI 2018…..CITRONSOMMERFUGL

Jeg har fået det med Citronsommerfugl som jeg har det med Hvid Vipstjert og Løvsanger hos fuglene…. de er er rigtige forårsbebudere… og de ses allerede i marts på solrige dage, hvor alle træer forsat ikke har fået blade, men lige pludselig har skoven atter fået farve…når den citrongule fugl dribler rundt mellem de mørke stammer. Citronsommerfugl er meget almindelige og den ses ofte også i ens have…

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

På undersiden er den noget mere rolig i farverne og tegner mere grønlig med et tvist gult i…

Det er lidt af et kunststykke at få et godt billede af den smukke gule oversiden, da arten straks klapper vingerne sammen når den lander. Her har jeg fanget en han, som er stærkere farvet end hunnerne kort før den lander…

Den gule overside ses nemmest når Citronsommerfuglen flyver rundt….

Citronsommerfuglen her er lige henne og hilse på Det Hvide C…..