NÆRKONTAKT MED LANGELANDSK RØRDRUM

Fuglene har fået fred her i juni/ juli, hvor den næsten kun har stået på sommerfugle…. Men formen skulle holdes ved lige, så en tur til Sydlangeland kunne ikke skade. Men efter nogle stille timer, lugtede det fælt af en stille dag uden de store overraskelser… Men lige pludselig ud af øjenkrogen kunne jeg se noget stå klods op ad vejen da jeg kom kørende i min bil… var det ikke en ?…. listede bilen i bakgear og så holdte jeg foran en Rørdrum !! … blot få meter fra bilen….og vi kunne kigge hinanden “dybt”  i øjnene… Kameraret lå heldigvis lige ved hånden… og de næste 10 minutter kunne jeg nyde den… inden den listede stille ind i rørskoven.

Fotograf: Henrik Knudsen, Copyright.

Rørdrummen som normalt er en sky fugl…. var super cool og fiskede bare videre mens mit kamera “kørte på overarbejde”

Fuld koncentration og ikke et øje der blinkede…

Et sidste kig, inden den listede ind i rørskoven….. kongeoplevelse med en af Danmarks meget sky fugle…